druk,druk,druk
Door: merlemiloumaas
Blijf op de hoogte en volg Merle
26 Augustus 2010 | Nieuw Zeeland, Nelson
Het leven is echt begonnen..
Op school hoef ik geen examens en toetsen te doen, ik maak af en toe huiswerk maar dan alleen huiswerk wat ik leuk vind om te doen zoals maori leren,iets koken of m'n dans oefenen.
Ik heb nu dus echt de tijd om dingen te doen die ik leuk vind. Zo heb ik geregeld dat ik piano les krijg op school, doe ik bijna elke dag iets leuks met vrienden/vriendinnen en zit ik bij een dramagroepje!
Iets over m'n vrienden/vriendinnen:
Ik heb een hele leuke vriendinnengroep op school waar ik vaak leuke dingen mee ga doen zoals gisteravond bijvoorbeeld: We gingen met een stuk of 8 vriendinnen naar het huis van 1 vriendin en gingen daar eerst lekker dineren,toen coctails maken daarna sing-starren en op het einde hebben we een film gekeken. En dat allemaal op een doordeweekse dag..
Ook ga ik nu met andere AFS-ers om die hier in de buurt wonen. Er is een meisje uit chili en een jongen uit peru. We gaan dan wel eens samen wat drinken of naar de film.
Over de piano les: Ik heb geregeld dat ik piano les heb. Dat heb ik altijd al willen leren dus ik ben helemaal blij! De pianoles is onder een andere les dus dat is ook wel chill. Op school hebben we een aantal piano's waar je kan oefenen. Ik ga vaak met m'n beste vriendin hier piano spelen op 1 van de piano's.
Over de dramagroep:
Afgelopen zondag ging ik voor het eerst kijken. Ik vond het super.
Het was een super leuke groep en ze waren helemaal blij met me!!
Ondertussen ben ik ook aan het kijken voor de juiste studie.
Ik ben er helaas nog niet uit.
Iemand nog een idee?
Lots of love from a kiwi!
26 Augustus 2010 - 11:45
Ralph :
Lieve zus,
Wat leuk om wat van je te lezen! Ik vind het leuk om te lezen dat het goed met je gaat.
Groeten van Ralph -
26 Augustus 2010 - 13:51
Oma En Opa:
Lieve Merle,
Weer met plezier je nieuwe belevenissen gelezen !
Wij zijn ons aan het voorbereiden op het Beumer-weekend, waarbij we deze keer helaas ! jou
moeten missen.
Stuur wel een mail na het weekend
Veel liefs
Oma en Opa -
26 Augustus 2010 - 17:35
Je Vader:
Hallo lieve dochter.
Zo zie je maar weer...ik ken mijn dochter nog lang niet goed genoeg!
Ze wilde altijd al piano spelen!!
Merle wat geweldig. Piano is zo'n mooi en edel instrument.
Begeleiding en solospel op een instrument....zo mooi.
Krijg je dan nog les of ga je het jezelf leren?
En wat klinkt het allemaal fantastisch wat je doet met vriendinnen en klasgenoten.
Ik zou je zo ongelofelijk graag even willen zien hoe je je daar in een totaal andere taal, cultuur, omgeving en familie... beweegt...praat...lacht...eet...
studeert......kortom, leeft!!
Warme groet uit een nat land -
27 Augustus 2010 - 07:21
Inge-Marit:
Waaauw! Sounds great! ;D
mooi dat je het zo naar je zin hebt. Vind het leuk om te lezen hoe je hebt daar hebt, blijf je ook zeker volgen! =)
have fun!
Liefs, from down under! -
04 September 2010 - 14:14
Lotte:
OOh mer!
gaat het wel goed met je?? heb je de aarbeving overleefd? fijn te horen dat je het leuk hebt :) ik ben jaloers op je dat je piona kan spelen!
dikke kus!