het is bijna zo ver...
Door: merlemiloumaas
Blijf op de hoogte en volg Merle
26 Juli 2010 | Nederland, Driebergen
Na 5 jaar op de middelbareschool kan ik dan nu eindelijk m'n droom waarmaken! Op naar Nieuw Zeeland!
Ik vertrek woensdag om 14:05 vanaf schiphol samen met een andere AFS student Arjen. Dan kom ik aan in Hong Kong waar ik maarliefst 14 uur moet wachten!! ik heb wel gehoord dat je op die airport heerlijk kan shoppen... Goh wat erg!!
na het lange wachten stap ik dan eindelijk in het vliegtuig opweg naar Auckland. Heel veel romantische comedies en 'overheerlijke' vliegtuigmaaltijden later kom ik dan eindelijk aan in Nieuw zeeland.
maaaaaar nee nee dan is de reis nog steeds niet voltooid want dn moet ik nog van het noorder naar het zuidereiland.
Als ik dan eindelijk in Nelson aan ben gekomen kan het echte leven eindelijk beginnen!
Daar kom ik in een gezin dat bestaat uit een vader, een moeder, een broerje van 14, een zusje van 16, een hond, 3 katten en 2 vissen. Een dolle boel lijkt me zo..
Nou nu ga ik maar is slapen zodat ik morgen nog van mijn laatste dagje kan genieten :)
27 Juli 2010 - 15:59
Tante Gozee:
Ik blijf je op de voet volgen!!
Goeie reis en dikke kus, ook van Hans -
28 Juli 2010 - 16:12
Lotte:
Hi lieve Mer!
wat leuk dat je al wat hebt geschreven:) het klinkt inderdaad allemaal heel leuk! je bent nu al onderweg, het komt vast goed!
In hongkong is het opzich wel jammer dat je 14 uur moet wachten, maja het is niet anders! dat is lang hoor ;) om 14 uur te shoppen hihi! Als je skype hebt gaan we lekker kletsen,
dikke kus van iedereen hier,
(L)lotte -
31 Juli 2010 - 06:48
Berry:
lieve Merle,
we zijn erg benieuwd of alles goed is gegaan tijdens je lange reis naar Nieuw Zeeland! Hopelijk duikel je snel ergens een computer op om deze site vol te kletsen :). Knuffel van Berry