nu eerst een beetje settelen - Reisverslag uit Driebergen, Nederland van Merle Maas - WaarBenJij.nu nu eerst een beetje settelen - Reisverslag uit Driebergen, Nederland van Merle Maas - WaarBenJij.nu

nu eerst een beetje settelen

Door: merlemiloumaas

Blijf op de hoogte en volg Merle

04 Augustus 2010 | Nederland, Driebergen

Ha lieve mensen!
Hoe gaat het daar aan de andere kant van de wereld ?
Hier gaat het wel goed.
Alles is heel erg wennen maar wel erg leuk allemaal !
M'n gastgezin bestaat uit een hostfather Rob, een hostmother marian, een hostsister Georgia, een hostbrother andrew en een tijderlijke hostbrother from france cezar.
Allemaal hele leuke/lieve mensen dus ik heb het getroffen!
Het huis is echt wauw... ik zal binnekort is wat foto's uploaden.
vandaag m'n eerste echte dag op school wat natuurlijk vreselijk spannend was.
Maaaaar ik heb me er doorheen geslagen en zit nu met een tevreden humeur achter een bordje nodles :)
het gekke is dat ik zelfs al een beetje in het engels ga denken.. wat best een beetje bijzonder is aangezien ik waardeloos was in engels haha.
ze zijn hier trouwens best wel onder de indruk van m;n engels dus dat is mooi ... hebben al die jaren engels me toch nog geholpen haha wie had dat gedacht ;)
Heel veel kiwi-liefs!

PS: ik wil hier even mijn lieve broer bedanken voor zijn ontzettend lieve boek en ontzettend lieve verhaaltje! Broetje.. I love you !

• 04 Augustus 2010 - 06:23

Jose:

Ha stoere nicht,
    Leuk; je eerste verhaal! Ik hoop je een beetje te kunnen blijven volgen op deze manier. Go for it!!
    Liefs,
    Je tantutje;-)

• 04 Augustus 2010 - 18:53

Oma En Opa:

Lieve Merle

Met heel.heel veel plezier jouw eerste verslag gelezen.
    Reken maar dat we je zullen blijven volgen !
    Heel veel plezier en geniet er vooral ook van.

• 07 Augustus 2010 - 07:33

Berry:

lieve Merle,

Fijn om zo'n enthousiast verhaal te lezen over je gastgezin! Multiculti met Cezar ebij; kun je meteen ook je franse taal wat bijspijkeren:). We kijken uit naar je volgende verhaaltje! Liefs van ons uit Driebergen(Lot zit op Stortemelk)knuffel van Berry

• 08 Augustus 2010 - 18:21

Stortemelk:

Merlie,

leuk verhaal! heb je ook vandaag een mail gestuurd, maar toen had ik dit nog niet gelezen.. dus sommige vragen zijn een beetje gek misschien ;) je moet idd even foto's sturen van daar, dan stuur ik ook even foto's terug van hier, of iig van vlie.. hoe het erbij lag haha! aal en ik hebben je gemist op vlie,

dikke kus

• 10 Augustus 2010 - 18:56

Den Broer:

Dear sister, sounds like your having the time of your life. Next time you should tell me that your keeping a blog cause our dear mother just told me about it.
    Enjoy!