shocking - Reisverslag uit Driebergen, Nederland van Merle Maas - WaarBenJij.nu shocking - Reisverslag uit Driebergen, Nederland van Merle Maas - WaarBenJij.nu

shocking

Door: merlemiloumaas

Blijf op de hoogte en volg Merle

10 Augustus 2010 | Nederland, Driebergen

Lieve mensen,
Hier ben ik weer.
Het gaat nog steeds goed met me .. al moet ik wel toegeven dat ik af en toe een beetje heimwee heb maar dat hoord er nou eenmaal bij. Volgens AFS ( de onganisatie waarmee ik hier ben) is het heel normaal dat je af en toe even in een dipje zit omdat je zo veel nieuwe dingen ervaard en omdat je de hele dag een andere taal hoord ;)
Maar afgezien van een aantal dipjes gaat het heel goed met me!
Op School heb ik al een soort van vrienden groepje dus dat is mooi.
De vakkken die ik op school heb zijn: Wiskunde, engels, godsdienst, maorie, dans, koken en geschiedenis.

Nu een aantal dingen waar ik heeel erg aan moest wennen hier:
- het links rijden.. ik ben al een aantal keer aan de verkeerde kant ingestaptn en ook het fietsen is is lastig.
- er fietst hier bijna niemand.. en als je wilt fietsen moet je een helm op
- ze eten hier hele rare pizza's met worstjes, kip, chilisaus, gember, beef.. en je kan het zo gek niet verzinnen of het zit er op :P ( wel lekker hoor overgens)
- het uniform wat ik moet dragen was in het begin wel even wennen.. vooral die lange rok.. echt heeeeel Christelijk hahah echt tot over de knie xD ( ik zal binnekort is wat foto's daarvan op de site zetten)

Een aantal veranderingen die ik al ben ondergaan:
- ik denk vaak in het engels en moet steeds vaker nadenken over nederlandse woorden
- ik lust melk :|
- ik hou van fietsen hier
- ik hou van wandelen hier
- ik hou van honden
jeetje.. jullie herkennen me niet meer terug:P

Lieefs!

• 10 Augustus 2010 - 12:48

Sofie:

Wow je lust melk! wie ben jij :P en je houdt ook nog eens van wandelen en honden!
    Leuk dat je gezin leuk is en je ook nog eens een leuke vriendengroep hebt. Volg mij: sofieintheusa.waarbenjij.nu

• 10 Augustus 2010 - 17:42

Jose:

Wooooow, een uniform! Dat vind ik echt het meest shocking!! Ik wil foto's!!!!
    Het weekend was het gay pride in Amsterdam waar ik met een roze vriendje naar toe ben geweest. Daarna naar Henk en Leontine, en Ralph was er ook. Heel gezellig! Heb je al gehoord dat Ralph vrijdag zijn tattoo krijgt? Stoerrrrr!!
    feestje van Sofie zondag was ook erg leuk.
    Take care nicht.
    Tantutje
    X

• 11 Augustus 2010 - 10:09

Oma En Opa:

Lieve Merle,

Hier een eerste reactie op je tweede reisverslag.
    Zal je vandaag ook een mail sturen; ons "samen praten " lijkt me nl. ook niet voor de hele wereld bestemd en interessant.
    Even als info voor jou :
    de mogelijkheid om op te geven dat we graag een mailtje willen krijgen als jij weer een volgend hoofdstuk hebt geschreven werkt uitstekend !
    In de mail ga ik straks
    wel verder, tot zolang
    vast veel liefs uit Laren van
    Oma en Opa

• 12 Augustus 2010 - 08:20

Merle:

Ik zal binnekort wat foto's uploaden van familie, vrienden en m'n uniform!
    Waaaa krijgt Ralph een tattoo !!! Wooo jeminee.. ik zat even geshockeerd achter te pc haha.
    Maar ik weet dat ralph het al heel lang wil :)