Wauw momenten! - Reisverslag uit Nelson, Nieuw Zeeland van Merle Maas - WaarBenJij.nu Wauw momenten! - Reisverslag uit Nelson, Nieuw Zeeland van Merle Maas - WaarBenJij.nu

Wauw momenten!

Door: Merle

Blijf op de hoogte en volg Merle

01 November 2010 | Nieuw Zeeland, Nelson

Joehoe daar ben ik weer!
Sorry ik heb een tijd lang niet geschreven.. ik had het gewoon heel erg druk!

12-10-10: Op school hadden een vriendin en ik zin in patat dus gingen we in les time friet halen... helaas toen we terug kwamen lopen zag de directeur ons en hij was niet zo blij maar ik zetten even een lieve glimlach op en het was wel weer goed. Na school ben ik naar een vriendin gegaan.

13-10-10:Samen met een vriendin the film 'the blindside gekeken'. Echt een aanrader! Daarna kwam ik thuis en zei m'n hostfather opeens 'ik wil even met je praten' dus ik dacht 'aa noooo wat heb ik misdaan!!' maar hij wilden alleen maar weten of ik gelukkig was hier in NZ en of ik het gezin leuk vond en of ik iets wilden veranderen enzo.

14-10-10:Eerst had ik drama en daarna heb ik met een deel van m'n dramagroep kababs gegeten en film gekeken.

15-10-10: Op de bus gestapt opweg naar Nelson town. Daar ontmoeten ik Margharita(from italie),Nathalie(from belgium) en Phili(from germany). We gingen kijken naar de Parade, wat een soort van carnaval is. Dat was opzich wel leuk maar natuurlijk niet zo leuk als de brabantse carnaval haha! de afterparty was wel echt super leuk!
Eerst gingen we eten bij een echte italiaan en had ik eindelijk een echte goeie italiaanse pizza. Daarna speelden er een aantal bants wat echt super leuk was. Ook kwam ik een aantal leuke mensen van m'n school tegen zo uiteindelijk had ik een top avond!!!

16-10-10: Met m'n hostmom en m'n hostsister naar the mall geweest om even lekker te gaan shoppen. Daarna kwam Simone(een vriendin uit chili). \We hebben eerst lekker ergens koffie gedronken en zijn toen naar mijn huis gegaan om ons mooi op te tutten voor de avond want we hadden namelijk een feest van Sebastian(vriend uit Peru). Dit was echt een toptoptop avond. Super leuke mensen en we hebben heerlijk gedanst.

17-10-10: simone was nog steeds bij mij en we hebben gezellig wat films gekeken. Nadat zij naar huis was heb ik lekker sinterklaasliedjes geluisterd. Wat een heerlijkheid.

18-10-10: Claudia kwam naar mijn huis. Daarna smste Lisa of Claudia en ik film kwamen kijken met haar en Hector. Weer een leuke avond dus.

19-10-10: 's avond kwam een vriendin langs.

20-10-10: Naar Claudia gegaan after school. 's avond ben ik met Hector naar de film geweest. Naar de film 'Avatar' best wel een leuke film:)

21-10-10: Ik had een dansoptreden in town vandaag wat natuurlijk best wel spannend was omdat er super veel mensen kwamen kijken. Het ging gelukkig wel goed.
Na school zijn we met de hele drama groep op pad gegaan. Ook deden we een pingpong tournooi .. en raad is wie er won??? ,,,, hahah idd IK! wie had dat ooit gedacht....
's avonds heeft Hector me de salsa geleerd.. hij zei dat ik echt dansten als een latino haha ik vat het maar op als een compliment! Daarna hebben we met een deel van de dramagroep nog een film gekeken.

22-10-10: Michael kwam naar mijn huis vandaag. Michael is een jongen van m'n school en hij komt oorspronkelijk uit nederland haha. Hij wil heel graag dat ik hem nederlands ga leren :) Ook heeft hij me uitgenodigd voor Christmas bij hem thuis. Z'n Nederlandse family is dan hier:)
Nadat Michael vertrokken was had ik een intervieuw met de krant over m'n exchange year.
's avonds heb ik met lisa een film gekeken in haar huis. Ook bleef ik daar slapen

23-10-10: Met Lisa,Claudia en Hector de hele dag naar Kiateri Beach geweest. Het was heeeeerlijk weer dus het was super nice. Daar ontmoeten we nog wat anderen vrienden. 's avonds ben ik met Hector,Claudia en Lisa naar een salsa bar gegaan

24-10-10: Samen met Hector naar een BBG gegaan van allemaal Latino's en daarna met hem naar een Art festival gegaan:)

25-10-10: Met Lisa en Hector naar het Art festival daarna naar het strand toen naar wat Latino's en daarna naar Lisa's huis gegaan en wat films gekeken.

26-10-10: Michael kwam vandaag weer bij mij thuis. S' avonds met Hector en Lisa naar fe film geweest. Het was een hele enge horror movie... serieus waar ik kon niet slapen die avond!! hhaha het was zo scary!

27-10-10: Met Claudia naar the Mall geweest.

28-10-10: Eerst had ik drama en daarna ben ik naar Lisa's huis gegaan. De jongens hier schijnen me hier trouwens wel leuk te vinden... serieus in 2 weken tijd hebben 8 jongens m'n nummer gevraagt haha!

29-10-10: Eerst kwam Michael naar mijn huis. Daarna zijn we naar zijn huis gegaan en heb ik zijnn familie ontmoet. After that zijn we naar de mall geweest met Lisa.
Die avond had ik een verjaardagsfeest van een vriendin van me:Debbie. We gingen met alle vriendinnen uiteten in mooie jurken en daarna bij haar thuis lekker gefeest.

30-10-10: Met Lisa en Hector naar Nelson gegaan. Daar hebben we een tijdje geshopt. Toen zijn we nog naar het strand gegaan voor een aantal uurtjes. 's avonds zijn we lekker uit geweest. Jeminee wat was dat een top avond zeg! echt wauw.

31-10-10: een feest van Margharita in the boathouse (dat is een soort van strandtent). Het was super gezellig en ik heb zelfs in de zee gezwommen. Het water was freeeeezing ik kan nog steeds niet geloven dat ik echt gezwommen heb in de zee.
's avonds heb ik met sebastian een film gekeken.

Lots of love!

• 01 November 2010 - 09:53

Lotte:

aah klink gezellig allemaal, hoor mer!:)
    Super mooi strand trouwens!! en heerlijk weer zo te zien.. hier is het koud, nat en mistig!
    dikke kuus!

• 01 November 2010 - 21:02

Berry:

Dag lieve Merle,
    Heerlijk om al je enthousiaste verhalen te lezen; uitgaan, en toen uitgaan........en daarna, he he eindelijk een keertje stappen en iets gezelligs doen :) Veel plezier en tot horens/ ziens maar weer XX Berry

• 02 November 2010 - 20:34

Oma En Opa:

Lieve Merle,

Wat fijn om weer zo'n
    reisverslag met foto's van je te krijgen.
    Ralph had vandaag een vrije dag en heeft het ook met veel pezier gelezen !
    Veel liefs uit Laren
    Oma en Opa